Tuotteet hakusanalla advantan maito uk (3)

Aptamil vauvanmaito

Aptamil vauvanmaito

Ensimmäinen vauvanmaito, jossa on 29 % fermentoitua maitopohjaista seosta Olemme omistautuneet tarjoamaan sinulle ja vauvallesi parasta mahdollista. Emme tuota mitään supermarketin omia brändejä. Tiedot Halalista löydät verkkosivuiltamme. Ravinteellisesti täydellinen kaava** Sopii ainoaksi ravinnonlähteeksi syntymästä alkaen ja osana kiinteän ruoan ruokavaliota 6 kuukauden iästä alkaen. Sisältää DHA ** (Omega-3)** Kuten lainsäädäntö vaatii kaikilta vauvanmaitoilta. Vauvan elämän alku on erityinen ja kaunis aika. Intoisa tiimimme, johon kuuluu yli 500 tiedemiestä ja asiantuntijaa, on kehittänyt Aptamil® Ensimmäisen Vauvanmaidon, inspiroituneena 50 vuoden tutkimuksesta varhaiselämän tieteessä. Kaavamme on ravinteellisesti täydellinen ja sopii syntymästä alkaen äidinmaidon korvikkeeksi. Aptamil® Ensimmäinen Vauvanmaito on äidinmaidon korvike ja se sopii vauvoille syntymästä alkaen. Sisältää D-vitamiinia tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä. MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Anhydroottinen maitovoi (AMF)

Anhydroottinen maitovoi (AMF)

Anhydrous Milk Fat (AMF) voidaan valmistaa voista tai 35%-45% kermasta, riippuen vuodenaikasta. Tuotantoprosessi koostuu lähes kaiken veden ja ei-rasvaisten kiinteiden aineiden poistamisesta sentrifugien avulla. Tämän ansiosta tuote on helpompi säilyttää ja varastoida, koska se sisältää vähemmän vettä.